Bliv ambassadør i Viking Atletik

Bliv medlem af Viking Atletiks ambassadørklub

Viking Atletiks ambassadørklub skaber relationer og oplevelser mellem mennesker og firmaer. Det sker bl.a. gennem vores mange løbearrangementer - arrangementer, der trækker tusindtals af turister til øen og samtidig giver fastboende et mangfoldigt tilbud om motion og oplevelser.

Mere end 60 bornholmske virksomheder er allerede ambassadører for Viking Atletik.

Som ambassadør for Viking Atletik er du med til at gøre en forskel for turisterhvervet og idrætten på Bornholm, samt skabe et økonomisk fundament for at Viking Atletik kan skabe endnu flere tilbud til øens beboere. Viking Atletik har i dag mere end 1.300 medlemmer.  Det er medlemmerne i Viking Atletiks ambassadørklub og et stort antal af sponsorer, der skaber det økonomiske fundament for Etape Bornholm  og Viking Atlektiks høje aktivitetsniveau.

Den årlige investering som ambassadør ligger på 2500 kr. 

Indskuddet dækker foruden medlemskab af klubben produktionen af et firmabanner, som sættes til klubbens events - samt 2 adgangskort til vores fitnesslokale. Medlemskab løber i 2 års perioder.

Kontakt
Claus Clausen
formand@viking-atletik.dk
23 71 35 35

 

 

     
     
     
     
 
     
 
     
     
   
     
   
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.